PROMISE PARK

Promise Park skapar inspirerande och personliga interiörer för offentlig miljö och privata hem. Vi jobbar med god kvalitet och gör både stora som små uppdrag. Inget är för litet och görs med samma entusiasm. Det kan handla om ett rum till större uppdrag som kontor, butik eller ett helt hem.

Vi specialritar möbler och inredning när behov finns. Vi samarbetar med skickliga hantverkare, sömnadsateljéer och tapetserare. Beroende på projekt handplockar vi medarbetare för just era behov. När vi kommit vidare i projektet offererar vi inredningen och ser till att allt iordningställs på plats.

Jennie Pineus är grundare av Promise Park och utbildad formgivare och inredningsarkitekt på Beckmans School of Design i Stockholm.

"Med min tidigare erfarenhet från både retail, konceptutveckling och design har jag en bred kompetens och kunskap från olika typer av uppdrag. Det har jag tagit med mig in i denna verksamheten, att jobba brett."

Jennie har bl.a varit med och grundat och drivit butiks - och lifestylekonceptet Stockhome, som kategorichef varit delaktig i att utveckla Hemkonceptet på Åhléns City, Stockholm i samband med renoveringen och varit chef för Svenskt Tenns Inredningsateljé.

Kunder i urval                                                                      

Klövern, Fabege, Business Sweden, Hemset, Mrs Hosiery,  Stjärnurmakarna, H&M HomeSophie by Sophie, Handelshögskolan, Stockholms Auktionsverk och privata hem.

Utbildning 

Beckmans School of Design, Formlinjen - Stockholm 

Academy of Art University - San Francisco 

Folkuniversitetet, Konstlinje - Lund

Utställningar                                   

Nationalmuseum - Stockholm (representerad i Nationalmuseums samlingar med "Kokong" konceptet)

MoMa, New York "Workspheres - Designing the workplace of tomorrow" 

Vitra Designmuseum, Wiel am Rhein " Living in Motion: Design and architecture for Flexible dwelling"