Vad vi gör

Vi skapar inredningar som inspirerar, skapar trivsel och stärker varumärket. Både för era kunder såväl som era medarbetare. Vi jobbar med stort som litet. Oavsett om det handlar om uppgraderingar, till ett helt kontor, butik, showroom eller lounge/reception hjälper vi dig från idé till genomförande. 

Kunden behöver få rätt känsla och uppfattning av ert varumärke oavsett om man tittar på web, i sociala medier eller de fysiska rummen ni faktiskt möter era kunder i. Kunden behöver känna igen ert budskap på vilken plats de än besöker, digital eller fysisk.

Inredning i offentlig och kommersiell miljö fyller en viktig funktion. Den attraherar kunder, främjar anställdas kreativitet och är en plats där man ska trivas och kunna utföra sitt jobb på bästa sätt.  

Wayfinding

I en miljö behöver man kunna navigera, hitta rätt helt enkelt. Jag samarbetar med duktiga grafiska formgivare som tar fram en snygg grafisk form för er wayfinding. Ett skyltprogram som tydligt guidar och samtidigt visar omsorg om kunden. Det är detaljerna som gör upplevelsen genomarbetad och skapar en professionell helhet.

Hör av dig så pratar vi om möjligheterna att förverkliga er vision.Process

Steg 1. Analys
Avsändare, mottagare, budskap, känsla, behov, tillvägagångssätt, befintlig miljö, tid, budget

Steg 2. Designförslag
Moodboard, karaktär, färgsättning, material, lös inredning, fast inredning, belysning, wayfinding

Steg 3. Projektering
Planering, ritningar, offerter, beställningar, leveranser

Steg 4. Iscensättning
Montering och iordningställande av inredning